Bu yöntem cildin yaşlanmasını durduruyor!

Bu yöntem cildin yaşlanmasını durduruyor!

Bu yöntem cildin yaşlanmasını durduruyor!


Cilt sağlığı ve güzelliği için bakım yapmak şart. Ama bazen bakım yapmak isterken cildinize zarar verebilirsiniz. Cilt sağlığı ve güzelliğini korumak aynı zamanda yaşlanmasını durdurmak için bu 6 minerali mutlaka kullanın. İşte cilt yaşlanmasını durduracak 6 mineral...
ÇİNKO
Çinkoyu A vitamini birlikte kullandığında sivilcelerinin kısa sürede yok olduğunu fark edeceksin. Ayrıca çinko hücrelerinin yenilenmesini sağlıyor, cildini sıkılaştırıyor, saç ve tırnak sağlığına da büyük fayda sağlıyor. Sedef, egzama gibi cilt hastalıklarının tedavisinde de büyük rol oynuyor.
BAKIR
Pek çok nemledirici üründe bulunan bakır, kolajen ve elastin üretimine yardımcı oluyor. Ayrıca saç rengi ve yapısındaki bozulmaları da engelliyor.
SİLİS
Bu muhteşem mineral kemikleri güçlendiriyor, kolajen üretimine yardımcı oluyor ve cildi sıkılaştırıyor. Saç dökülmesine karşı da son derece etkili olan silis, parlak saçların ana kaynağı olarak biliniyor.
KÜKÜRT
Cilt güzelliği için gerekli bir mineral olan kükürt, saç ve tırnak sağlığına da çok iyi geliyor. Her hücremizde bulunan bu mineral, potasyum dengesini sağlıyor ve hücrelerimize oksijen taşıyor. Aynı zamanda cildimize ve saçlarımıza mükemmel bir parlaklık kazandırıyor.
SELENYUM
Süper bir antioksidan kaynağı olan selenyum, dokulara elastikiyet kazandırıyor ve hücrelerin yaşlanma sürecini yavaşlatıyor.
MAGNEZYUM
Vücudun kendisinin üretmediği bu minerali besinler yoluyla alman gerekiyor. Magnezyum cildi pürüzsüzleştirip, güzelleştiriyor ve tırnakları kuvvetlendiriyor.


KAYNAK: https://www.sabah.com.tr/saglik/2018/04/13/bu-yontem-cildin-yaslanmasini-durduruyor?paging=

Yorumlar

MERHABA

YOUTUBE KANALIMI ZİYARET EDEREK FAYDALI MUHTEŞEM SAĞLIK VİDEOLARIMI İZLEYEBİLİRSİNİZ VE KANALIMA ABONE OLABİLİRSİNİZ.

SOSYAL KAZANÇLA SİZDE KAZANABİLİRSİNİZ

Sosyal Kazanç ®, İnternetten Para Kazanma, Takipçi Arttırma,

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göbek yağlarınızı hızla eriten 10 baharat

Ramazan'da bol su içmeyen sağlığından olur

Kekik suyu neye iyi gelir?